onsdag 20 juni 2012

Barnsligt I knoooow

Är det bara jag som, varje gång jag ska skriva hotmail.com på datan men istället råkar skriva hormail.cp, alltid börjar skratta för mig själv? Moget? Nope. Lika roligt varje gång? Jaaaa, haha.

2 kommentarer:

  1. Jag ber om ursäkt. Självklart menade jag inte att du skulle gifta dig för att få ett greencard. Vi anlitade en advokat för greencard-processen. Första gången som vi träffade honom så var vi förlovade. Han sa att det inte var konstigt att gifta sig borgligt för att påbörja greencardet eftersom att vi visste att vi ville gifta oss. Vi förlovade oss i augusti förra året, träffade advokaten i september och lyckades att få ihop att bröllop och gifte oss i december. Det är så mycket skönare att veta att allt är klart och att få söka vilket jobb som helst samt att inte behöva betala dubbelt så mycket för college.

    Ja, vi kommer att flytta till Texas för sju månader för att min man måste göra en utbildning med militären. Vi kommer att vara i en liten ort och vara tre timmar bort från Dallas, Houston och havet...

    SvaraRadera