fredag 22 mars 2013

Gratis Starbucks!

Fick en Starbucks-kupong for en gratis Hazelnut eller Caramel Macchiato mailad till mig haromdagen. Jag skrev ut och testade igar om den funkade, och yes, det gjorde den. Ni som bor i USA, let me know om ni ocksa vill ha en sa kan jag vidarebefordra mailet sa att ni kan skriva ut till er ocksa. Det basta ar att man kan skriva ut kupongen hur manga ganger som helst (och darmed fa en maaassa gratis kaffe, hehe)! Kupongen gar dock ut 3/31 sa skynda er :)


11 kommentarer:

  1. Åh, jag skulle gärna vilja ha kupongen, älskar Starbucks! :)
    lifeandloveinla@gmail.com

    Hoppas du får en bra helg! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag alskar ocksa Starbucks! Jag skickade precis mailet, sag till om det inte funkar sa kan jag prova igen.

      Tack, ha en bra helg du med :)

      Radera
    2. Hm, den funkade inte. Du får gärna prova med kim.johnsson@icloud.com :)

      Radera
  2. Ja, gärna :D
    Skicka gärna till: rosenqvist.jenny@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Forlat for att det drojt sa med svar. Jag forsokte ga in och skicka kupongen igen men det verkar som om att den ar borttagen :( Hoppas ni inte inte blir allt for besvikna, jag trodde verkligen att det skulle funka :/

    SvaraRadera
  4. Ingen fara. Tack för att du försökte!

    SvaraRadera
  5. Drick Gevalia som jag, det är tydligen det som gäller nu http://www.aftonbladet.se/incoming/article16513063.ab -även i USA ;) (jag råkade bara ha Aftonbladet öppet på ena fliken samtidigt som jag läste detta, haha)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har sett reklamen och reagerade pa att den svenska killen har nagon skum tysk(?) brytning, haha. Synd bara att jag inte dricker "riktigt" starkt kaffe, utan bara fuskig smaksatt latte, annars hade jag hakat pa trenden :)

      Radera